fredag 21 september 2012

Utvärdering vecka 38

Elin och Loke berättar om miljörådsmötet.

Vad vi lärt oss;
mer fakta om olika djur efter redovisningar
fila med fil och  rasp och göra mönster på träslöjden
börjat lära sig göra filmer i imovie på elevens val
dela upp i olika bråktal
om lövgrodan
sy en kudde och brodera med efterstygn på syslöjden
ta ansvar för att hinna med sina uppgifter i betinget



onsdag 19 september 2012

Nytt utseende!

Vi har idag ändrat lite på utseendet på bloggen. På startsidan kommer ni att hitta elevernas blogginlägg och information om vad som händer i klassen. Under fliken Information kommer ni hitta information som är av mer informativ art så som utflykter, fotograferingar o.s.v. Under fliken läxor kommer vi att skriva in de gemensamma läxor eleverna har. Förhoppningsvis blir det lättare för er att hitta, men ge gärna respons så vi vet hur vi på bästa sätt når ut med information till er.

tisdag 18 september 2012

Mailadress önskas och hur den 18 september blev rörelsens dag

För att klassföräldrarna lätt ska få kontakt med alla föräldrar i klassen önskar de att ni skickar ett mail till Maria, Sarahs mamma. Hennes mailadress är; maria.hakan@veberod.com

Efter en kort samling på morgonen gick vi iväg till Idalaskolgen och skoljoggen. Vattengruppen sprang 70 km tillsamman! Bra jobbat tycker vi. Man kunde välja att springa en blå 2km runda eller en röd 3km runda. Många valde att springa flera varv.Efter lunch hade vi idrott och då lekte vi Catch the flag. På fritids kommer vi ha killgympa.Supersportiga har vi varit!

Torsdag 20 september har åk 3 fritidsutflykt. Vi går direkt efter skolans slut och vill därför att alla har bestämt om man ska leka dagen innan eftersom vi inte kommer låta någon ringa. Vi räknar med att vara tillbaka ca 15.30.