onsdag 5 juni 2013

Vad händer de sista dagarna?

På fredag kommer Idalas 3:or och hälsar på oss en stund.

På måndag städar vi hela dagen och allt ska tas med hem! Skicka med en extra påse.

På tisdag går vi till Liabacken. Vi tar med lunch från skolan, men tag med extra dricka och ev. liten fika. Kläder efter väder! Vi är tillbaka tills skolan slutar.

På onsdag är det skolavslutning. Enligt barnens önskemål äter vi gemensam frukost i klassrummet på morgonen kl. 8.10. Föräldrar och syskon som vill delta på avslutningen är välkomna till Kastanjeplan kl. 9.00 där F-3 avslutar tillsammans. Sommarlovet börjar ca 9.45. Skolbuss går hem 10.15. Fritids är öppet för dem som anmält detta.


måndag 3 juni 2013

Lund hela dagen nu med foto!

Det var kul att äntligen få träffa sina brevkompisar. Det var roligt att lära känna dem och prata med dem på riktigt. 

Det var roligt med leken Kaos. Vi var 4 barn i varje grupp. Man slog ett tal med en tärning och skulle göra det uppdraget som siffran visade. Sen adderade (plussade) man på nästa tal för att få nästa uppdrag. Uppdragen hängde runt om i Stadsparken där vi var. Det var t ex hoppa bock över varandra, göra vänskapsstaty, göra kvadrater av pinnar osv. Den grupp som först klarade uppdrag 36 vann.

Det var mysigt att fika tillsammans och lära känna andras brevkompisar. Det var tråkigt att säga hejdå. Tiden gick nästan för fort!

Imorgon lägger vi ut foto!